Μια άκρως υγιεινή παραλλαγή της bolognese!
1 πακέτο σπαγγέτι
1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο ( στήθος φιλέτο)
1 κρεμμύδι
Ντομάτα ψιλοκομμένη στον τρίφτη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μπαχάρι
Λίγο μαϊντανό (προεραιτικά)
1/2 ποτήρι λάδι
Λίγο νερό
Εκτέλεση
Βράζουμε τα σπαγγέτι, τα σουρώνουμε και τα βουτυρώνουμε.Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με τον κιμά για 2-3'. Συνεχίζουμε προσθέτοντας την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και λίγο μπαχάρι. Το αφήνουμε στη φωτιά με λίγο νερό για περίπου 30'.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου