Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Αλλιώτικη bolognese

Μια άκρως υγιεινή παραλλαγή της bolognese!



Θα χρειαστούμε
1 πακέτο σπαγγέτι
1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο ( στήθος φιλέτο)
1 κρεμμύδι
Ντομάτα ψιλοκομμένη στον τρίφτη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μπαχάρι
Λίγο μαϊντανό (προεραιτικά)
1/2 ποτήρι λάδι
Λίγο νερό

Εκτέλεση
Βράζουμε τα σπαγγέτι, τα σουρώνουμε και τα βουτυρώνουμε.Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με τον κιμά για 2-3'. Συνεχίζουμε προσθέτοντας την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και λίγο μπαχάρι. Το αφήνουμε στη φωτιά με λίγο νερό για περίπου 30'.


Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου