Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Soyoκεφτέδες της γιαγιάς!

Μια νηστίσιμη και εύκολη συνταγή!


Θα χρειαστούμε
250 γρ. κιμά σόγιας
Μισή φραντζόλα ψωμί μπαγιάτικο
1 κρεμμύδι
Λίγο λάδι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε για 1 ώρα σε άφθονο νερό. Την στραγγίζουμε πολύ καλά. Μουλιάζουμε το ψωμί και στραγγίζουμε καλά την ψίχα. Ενώνουμε την σόγια με την ψίχα. Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τη σόγια, το ψωμί και τα υπόλοιπα υλικά. Παράλληλα προσθέτουμε και ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι άφθονο ελαιόλαδο. Πλάθουμε προσεκτικά τα μικρά κεφτεδάκια διότι η σόγια διαλύεται εύκολα και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε έως ότου ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου