Σχολείο

Ζύμη για τάρτες

Σ' ένα μπολ βάζουμε 100 γρ. λιωμένο βιτάμ και ανακατεύουμε με το χέρι μαζί με ένα αβγό και μια κουταλιά της σούπας λάδι. Σταδιακά προσθέτουμε τα 200 γρ. αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε μια επιφάνεια απλώνουμε αρχικά με τα χέρια και ύστερα με έναν πλάστη τη ζύμη. Τοποθετούμε την ανοιγμένη ζύμη στην ταρτιέρα. Μόλις εφαρμόσει κανονικά στα τοιχώματα την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για τουλάχιστον 15'. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου