Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Τσιπούρα με μέλι και μουστάρδα

Σήμερα είναι Κυριακή των Βαΐων . Κατά την μακραίωνη παράδοση του λαού μας σήμερα γίνεται ψαροφαγία. Όποτε προτείνουμε ένα εξαιρετικό ψάρι με μια γλυκιά σάλτσα για να κρατήσουμε δυνάμεις για την Μεγάλη Εβδομάδα που μας περιμένει! 


Θα χρειαστούμε 
3 φρέσκιες τσιπούρες
Μισό ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές σούπας ξύδι μπαλσάμικο
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 ποτηράκι ελαιόλαδο
1 κουταλίτσα μέλι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις τσιπούρες. Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί που προηγούμενως έχουμε περιχύσει με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε αλάτι εξωτερικά και εσωτερικά. Στο μούλτι ρίχνουμε τον μαιντανό, το ξύδι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μέλι και το πιπέρι και χτυπάμε να γίνουν μια σάλτσα. Περιχύνουμε τις τσιπούρες με τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 50'. 

1 σχόλιο:

  1. Μ αρεσει πολύ η τσιπούρα! Και γω ψαράκι θα παρουσιάσω σε λιγες ωρες :)

    fetoula.blogpot.gr
    mononai.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή