Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Λευκά μουσάκια

                 Η τελευταία συνταγή του καλοκαιριού!

Θα χρειαστούμε
265 γρ. λευκή σοκολάτα 
130 γρ. κρέμα γάλακτος 
115 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη 
Υπολείμματα κέικ ή κόρν φλέικς

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ελαφρώς τη σοκολάτα. Ζεσταίνουμε και την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση τη ρίχνουμε πάνω από τη σοκολάτα και ανακατεύουμε ελαφρώς τη σοκολάτα. Στο κάδο του μίξερ ενσωματώνουμε την χτυπημένη κρέμα με το μίγμα λευκής σοκολάτας. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Σε μικρά μπολάκια βάζουμε εναλλάξ τριμμένο κόρν φλέικς-κρέμα. Τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο και απολαμβάνουμε! 



Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου