Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Εύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

Καλωσορίζουμε και επίσημα το καλοκαίρι με ένα εύκολο και δροσιστικό παγωτό!


Θα χρειαστούμε
1 κουτί Morfat ή Ermol
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί εβαπορέ
+ μια γεύση (κακάο, cookies, βανίλια κλπ)

Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε καλά για περίπου 7' το Morfat. Εντωμεταξύ σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ. Σταδιακά προσθέτουμε στο Morfat το μείγμα ζαχαρούχο-εβαπορέ. Χτυπάμε για λίγο ακόμα και προσθέτουμε τη γεύση της αρεσκείας μας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. Απολαμβάνουμε με σιρόπι σοκολάτας ή πραλίνα φουντουκιού.

Καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου