Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινό ψαράκι

Μια εύκολη πρόταση για το καλοκαίρι!


Πέρκα με πιπεριές στο φούρνο


Θα χρειαστούμε
2 κομμάτια πέρκα
Πολύχρωμες πιπεριές 
2 πορτοκάλια
3 λεμόνια
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι 
Ρίγανη

Εκτέλεση
Κόβουμε ροδέλες τις πιπέριες.  Φτιάχνουμε κάτω από το ψάρι ένα στρωματάκι απο τις πιπεριές. Στύβουμε τα πορτοκάλια και τα λεμόνια. Περιχύνουμε με χυμό και λάδι. Αλείφουμε τα ψάρια με μουστάρδα.  Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και τη ρίγανη και ψήνουμε για 45' στους 250oC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου